Interieur

Wegdromen bij ons Italiaans design interieur

Italiaans design interieur

Naast je keuken kunnen onze interieur experts je ook assisteren met het inrichten van je woonkamer, inkom en bij ruimtes. Kom langs in onze showroom en wordt ondergedompeld in een oase van hoogstaand Italiaans ontwerp.

Tonelli Design

Elite-Keukens is verdeler van Tonelli Design. Tonelli Design produceert Italiaanse designmeubelen voor alle onderdelen van de woning.
Hun collecties worden ontworpen door de beste Italiaanse en internattionale designers zoals onder andere Hosoe, Lomazzi, Bartoli, Rashid, Castagna, Nanni, Forcellini, Celestino, Ragni.
In hun assortiment zitten onder andere tafels, kasten, spiegels en stoelen.
Meubelen van Tonelli worden getypeerd door het uniek en veelvuldig gebruik van glas en dit in minimalistische tot ultra moderne ontwerpen.

siemens logo

Officiële website

Interieur om bij weg te dromen.

Het gebruik van glas als hoofdmateriaal stelt Tonelli Design in staat om een gevoel van lichtheid en transparantie te creëren, waardoor de meubelstukken een moderne en verfijnde uitstraling krijgen. Het bedrijf werkt samen met gerenommeerde ontwerpers en architecten om designmeubels te creëren die zowel praktisch als artistiek zijn.

Tonelli Design heeft een breed scala aan producten in zijn portfolio, waaronder glazen tafels, salontafels, boekenkasten, vitrines, dressoirs en spiegels. Het bedrijf combineert vakmanschap en geavanceerde technologie om unieke en eigentijdse ontwerpen te creëren die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn.

lastenboek technische tekening

Assortiment

Ontdek ons gamma aan Italiaanse designmeubelen van Tonelli Design

Inkomhal

Eetplaats

Thuiskantoor

Woonkamer

Slaapkamer

MisuraEmme

Misuraemme heeft sinds 1902 een ijverige en onvermoeibare bijdrage geleverd aan de waarden van “Made in Italy”. De huidige industriële omvang en potentie van MisuraEmme vertegenwoordigen een sterke erfenis die in de loop der tijd is opgebouwd. Een lange geschiedenis gewijd aan voortdurende ontwikkeling van knowhow, waarmee het bedrijf zich definieert als een internationaal erkend merk.

siemens logo

Officiële website

Passioneel Italiaans

Alle ontwerpen van MisuraEmme zijn originele creaties die “Made in Italy” zijn. Ze vertegenwoordigen een nauwlettende monitoring van markttrends en veranderingen; goed afgeronde producten met exclusieve kwaliteit als voornaamste ambitie, doordrenkt met het vastberaden enthousiasme van het bedrijf en rechtstreeks vervaardigd op onze locatie – als onderdeel van een geteste balans tussen de prestatiecapaciteiten die kenmerkend zijn voor serieproductie en de stilistische flair van een echte ontwerper.

lastenboek technische tekening

Assortiment

Ontdek ons assortiment Italiaanse passie van MisuraEmme

Dressings

Bedden

Woonkamer

Armstoelen

Bijzettafels

Consoles

Accessoires

Kleerkasten

Nachtkasten

Sofas

Stoelen

Tafels

Dressoirs

Boekenkasten

keller japandi

Laten we samenwerken!

We hechten veel waarde aan ons team en onze partners. Zij worden zorgvuldig geselecteerd volgens onze hoogste standaarden.

Jürgen De Bock – Bestuurder