Keukens

Voor particulieren en projecten

Laat je betoveren door de meesterlijke creaties van onze experts en transformeer jouw woning tot een weelderige oase van rust, gemak en tijdloze schoonheid.

ParticulierenProjecten

Je zoektocht start bij ons.

Een keuken is de leefruimte bij uitstek in uw woning. Het is dan ook van groot belang dat ze naast een mooi design ook gebruiksvriendelijk en duurzaam is.
Bij Elite-keukens bieden we een ruime keuze uit alle stijlen en voor ieders budget
Ontdek in onze showroom ons ruim aanbod en wij helpen u graag bij het samenstellen van uw droomkeuken.

Voor particulieren

01 Bezoek onze showroom

Ontdek een wereld van inspiratie en vakmanschap in onze prachtige showroom, waar je de nieuwste keukenontwerpen kunt bewonderen en persoonlijk advies kunt krijgen van onze deskundige teamleden.

02 Onze expert komt langs

Onze ervaren expert komt graag bij jou thuis langs om de ruimte te bekijken, jouw wensen te bespreken en professioneel advies te geven. Samen creëren we een keukenontwerp dat perfect aansluit bij jouw levensstijl en behoeften.

03 Oplevering keuken

Na een zorgvuldig productieproces is het moment aangebroken waarop we jouw droomkeuken tot leven brengen. Ons gespecialiseerde installatieteam zorgt voor een vakkundige en feilloze plaatsing, zodat je binnen de kortste keren kunt genieten van jouw nieuwe keuken.

04 Service na-verkoop

Onze toewijding aan jouw tevredenheid eindigt niet na de oplevering. We bieden een uitstekende service na-verkoop, waarbij we eventuele vragen beantwoorden, assistentie verlenen bij onderhoud en eventuele benodigde aanpassingen verzorgen. Jouw tevredenheid staat bij ons altijd voorop.

Onze partners

 

In iedere moderne keuken spelen keukentoestellen een essentiële rol en dragen ze aanzienlijk bij aan het gebruiksgemak. Bij Elite-Keukens bieden we een breed scala aan topmerken op het gebied van zowel elektrische apparaten als sanitair.

Of je nu kiest voor een toestel uit ons basisassortiment of juist wilt genieten van extra comfort en de nieuwste innovaties op het gebied van keukenapparatuur, bij Elite-Keukens vind je zeker de perfecte toestellen die bij jouw wensen passen.

Naast een uitgebreide selectie van traditionele (microgolf) ovens, kookplaten, koelkasten, dampkappen en vaatwassers, kun je bij ons ook terecht voor wijnkoelkasten, stoomovens, kokend waterkranen, kookplaten met geïntegreerde afzuiging en intelligente koelkasten die zich aanpassen aan jouw dagelijkse routine.

Bij Elite-Keukens streven we ernaar om jou de ultieme keuzevrijheid te bieden, zodat je jouw keuken kunt uitrusten met hoogwaardige en functionele apparatuur die perfect aansluit bij jouw levensstijl.

 

siemens logo
siemens logo
siemens logo
whirlpool logo
whirlpool logo
whirlpool logo

Samenwerken

( sa·men·wer·ken )
werkte samen, heeft samengewerkt
1- in onderling overleg werken

Voor projecten en bouwbedrijven

Elite Keukens biedt een uitgebreid assortiment projectkeukens aan voor bouwprofessionals. Onze projectkeukens kunnen volledig worden aangepast aan de wensen van de eindklant. In nauwe samenwerking met uw inkoopafdeling en in overeenstemming met het bestek en de technische tekeningen kunnen we basisprojecten opstellen. Vervolgens kunnen de projectkeukens op individuele basis worden aangepast en afgestemd op specifieke behoeften.

Met onze ruime keuze aan projectkeukens stellen we bouwbedrijven en projectontwikkelaars in staat om hoogwaardige keukenoplossingen te bieden die perfect passen bij de vereisten van elk project. Ons ervaren team staat klaar om advies te geven en samen te werken aan het creëren van functionele en esthetisch aantrekkelijke keukens, die voldoen aan de specifieke eisen en voorkeuren van de eindgebruikers.

lastenboek technische tekening

Onze projectkeukens

Bij Elite Keukens begrijpen we het belang van maatwerk in projecten en streven we ernaar om flexibiliteit te bieden in het ontwerp en de samenstelling van onze projectkeukens. We zorgen ervoor dat elk detail zorgvuldig wordt overwogen en aangepast, zodat de keukens naadloos aansluiten bij de stijl en functionaliteit die de eindklant voor ogen heeft.

Samenwerken met Elite Keukens betekent niet alleen profiteren van hoogwaardige projectkeukens, maar ook van onze uitstekende service en ondersteuning gedurende het hele project. We streven ernaar om een betrouwbare partner te zijn die met u samenwerkt om succesvolle en tevredenstellende resultaten te bereiken voor elk project.

keller japandi

Laten we samenwerken!

We hechten veel waarde aan ons team en onze partners. Zij worden zorgvuldig geselecteerd volgens onze hoogste standaarden.

Jürgen De Bock – Bestuurder